Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

BørneTeater - Den lille Prins

Dato
Søndag d. 13. marts 2022, Kl. 14:00 til kl. 15:30
Sted
Sognegården, Kirkevej 6, 9530 Støvring, Kirkevej 6, 9530 Støvring
Medvirkende
Stine Michel og Band, samt Børnekoret ved Rikke Winkler
Pris
Gratis

Stine Michel med Den lille prins

Stine Michel har gennem de seneste mange år tryllebundet børn og voksne med sine forunderlige musikalske universer, hvor hun i et mix af musik, sang og fortælling har skabt en række uforglemmelige koncertproduktioner i skiftende samarbejder med en række fremragende musikere. I denne produktion bringer hun Antoine de Saint-Exupéry’s magiske historie om Den lille prins til live i en koncert, der i en medrivende musikalsk ramme folder historien ud i fortælling, musik og en stak helt nyskrevne sange. Med sig har hun sit orkester med så erfarne kræfter som multi-strengespilleren Jan Rørdam, trommeslageren og percussionisten Jesper Uno Kofoed samt hendes trofaste bassist Morten Lundsby.

Glæd jer til sammen med Stine, Orkestret og Den lille prins at drage på opdagelse i venskabets natur, universets hemmeligheder og kunsten at tegne en elefant!

Den lille prins har fået disse ord med på vejen:

En udsøgt fornøjelse at lytte til (Flensborg Avis) Ambitiøst og flot tænkt! (Rootzone) En lille perle med fine sange (Den 4. væg) - Sangene giver kuldegysninger og smil (Magasinet KBH) - Musikken er skøn! (Teateranmelder.dk)

Fra skoler rundt i landet:

  • -  SUPER fed performance!
  • -  Alle - både store og små elever - blev nået.
  • -  Super formidlingsevne!
  • -  Man ved det er godt, når selv de mest urolige elever formår at holde sig i ro i 45 minutter.
  • -  Nok en af de bedste koncerter vi har haft her på stedet.

Den lille prins er en fortælling, der omhandler universelle begreber som barnet, kærligheden og døden. Et ønske om at mennesket finder tilbage til sin virkelige rigdom - nemlig at kunne se verden med barnets åbne blik.

På den tid kom disciplene hen til Jesus og spurgte: »Hvem er den største i Himmeriget?« Han kaldte et lille barn hen til sig, stillede det midt iblandt dem og sagde: »Sandelig siger jeg jer: Hvis I ikke vender om og bliver som børn, kommer I slet ikke ind i Himmeriget. Den, der ydmyger sig og bliver som dette barn, er den største i Himmeriget; og den, der tager imod sådan et barn i mit navn, tager imod mig.«

(Matthæusevangeliet kap. 18 vers 1-14)