Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert med folkemusikbandet Phønix

Dato
Torsdag d. 23. september 2021, Kl. 19:30 til kl. 21:00
Sted
Støvring Kirke
Pris
Gratis
Phønix - folkemusikken i salmerne Phønix er et veletableret orkester på den danske folkemusikscene og har mere end 1000 koncerter bag sig. De fortolker danske og nordiske folkeviser og skaber en moderne blanding af fortid og nutid.

Kvartetens unikke lyd og smitende spilleglæde, har ført dem rundt på scener i store dele af verden. Nu kaster Phønix sig over de gamle salmer og salmemelodier, som har rod i folkemusikken og giver dem nyt liv.

Mange salmer blev skrevet på folke- og visemelodier, sange og dansemusik, som menigheden kendte og holdt af. Tempo og udførelse har med årene taget melodierne et nyt sted hen og når salmerne synges til jul eller søndagens højmesse, er der ikke mange, der tænker på, at det engang var dansemusik.

Til denne koncert får salmeelskere og salmesangere en helt ny oplevelse af, hvad salmerne kan, når de spilles med folkemusikkens drive og dansable swing. Publikum får lejlighed til at prøve det på egen krop, når de synger med på udvalgte fællessalmer undervejs i koncerten.

Phønix har udgivet 9 CD’er og har for dem modtaget 4 Danish Music Awards Phønix består af:
Karen Mose, sang/keys
Anja Præst, basklarinet/ klarinet
Jesper Falch, percussion
Jesper Vinther, harmonika

Koncerten er støttet af Slots- og kulturstyrelsens kunstneriske sommeraktiviteter.

Mere info på ww.phonixfolk.dk

Vil du være med i vores Koncert Klub?
Tilmelding https://forms.churchdesk.com/f/Zde3ct6RSo